Teamontwikkeling

Jouw team wordt geconfronteerd met aanzienlijke uitdagingen, en dat is niet zonder reden – jullie hebben bewezen dat jullie deze aankunnen. Maar hoe behoud je nu je effectiviteit? Hoe zorg je ervoor dat iedereen hetzelfde doel voor ogen heeft? Dat je volledig vertrouwen in elkaar hebt, constructieve afspraken maakt en open staat voor onderlinge feedback? Hier kun je wellicht wel wat hulp bij gebruiken en hierbij begeleid ik jullie team graag.

Voor jouw team ontwikkel ik een maatwerk-teamsessie, bij voorkeur op een locatie buiten. Gewoon, op sneakers of zelfs blote voeten. Immers, ik geloof er in dat de natuur de perfecte setting biedt voor het opbouwen van (nóg) sterkere banden en het verbeteren van samenwerking binnen je team. Tijdens deze teamsessie maak ik gebruik van diverse werkvormen en verschillende methodieken. Uiteraard maken jullie aan het eind van de teamsessie duidelijke vervolgafspraken en zet je mooie stappen voor de groei van je team.

Ook iets voor jouw team? Zet vandaag nog de eerste stap en neem vrijblijvend contact met mij op!

Concrete vragen van opdrachtgevers

We willen elkaar eens wat beter leren kennen. Wie zijn we en wat drijft ons?

We spreken in ons team wel over elkaar, maar niet mét elkaar. Hoe kunnen we dat doorbreken?

We hebben niet allemaal hetzelfde beeld over waar we als team voor staan. Kun je ons hierbij helpen?

Recentelijk zijn wij samengevoegd in één team. Hoe zorgen we dat we hier één team van maken?

We zijn er als team een kei in om alles heel gezellig te houden. Toch levert dit niet de duidelijkheid op die we graag zouden willen.
Hoe creëren we duidelijkheid én houden we het gezellig?

Als teammanager moet ik nog té vaak inspringen; ik zou zo graag willen dat mijn team meer verantwoordelijkheid neemt. Waarom doen ze dat niet?